Haj esztétikai Ház CP-1 ceramidok kezelés fehérje javítás rendszer 250 ml Haj esztétikai Ház CP-1 ceramidok kezelés fehérje javítás rendszer 250 ml Haj esztétikai Ház CP-1 ceramidok kezelés fehérje javítás rendszer 250 ml

Haj esztétikai Ház CP-1 ceramidok kezelés fehérje javítás rendszer 250 ml

3 673 Ft
Készleten
c2276

Címkék: cp 1 haj szérum cp 1, 2000 esztétikai, park eszköz cp 1 2, estetic ház, henrik ibsen ház baba törvény 1, esztétikai goth, 1 sr, aichun maszk, koreai sampon, esztétikai ruha vintage puha lány.

 • Márka Név: A CP-1

  Esztétikai Ház CP-1 prémium fehérje kezelés-szakmai fehérje a haj maszk kerámia, alkalmas otthoni használatra, illetve eljárások a szalonban.A termék kifejezetten a száraz, sérült egy kémiai göndör, valamint a gyakori színezés, haj.

  A maszk teljes komplex a simítás kezelése haj; az első használat után, ez ad egy látható eredmény, helyreállítja a belső szerkezet, a sejtek szintjén (bizonyított klinikai tanulmányok).

  Az eredmény a rendszeres alkalmazás: egészséges, szófogadó, rugalmas, sima haj természetes fényét, 12 óra, optimális szintű hidratálás.Ezenkívül a termék védi a hajat az expozíció, hogy magas hőmérsékleten (például, amikor a szóló hajszárító, vasalási), csökkenti a negatív hatásokat a külső tényezők-napfény, tengeri vagy klóros víz, légkondicionált, éles hőmérséklet-változás, megakadályozza, hogy a kárt, ha hullámzást.

  Összetétel

  A fő összetevője a maszk fehérje, kerámia micromolecules.

  Fehérje visszaállítja a szerkezete sérült haj "lefedi" a legjobb védő bevonat.Haj selymes, erős, egészséges, hibák, sérült kutikula eltűnnek.

  Kerámia nyújtanak azonnali hatás: töltse sérült területeket a haját ne mossa ki a következő mosni, hogy a fürtök rugalmas, hidratált.

  Továbbá, a kompozíció, a maszk tartalmaz természetes olajok: mandula -, kókusz -, Argán, meg a többiek.

  Nyilatkozatot

  A maszk előállított új műanyag csövet egy 250 ml-es térfogatú.

  Hogyan kell használni

  Mossa meg a hajat anélkül, hogy bármilyen más eszközzel, mint a sampon.

  Száraz a hajad enyhén egy törülközővel.

  Osszuk a hajat a szál, valamint alkalmazni a maszkot, hogy minden göndör, visszavonuló 5-10 cm-re a gyökerek.

  Ahhoz, hogy a maszk egyenletes eloszlású, fésülje a haját a fésű.

  Melegen a hajat a hajszárító (a levegő meleg, nem forró), tekerje a haját egy törülközőt, vagy használjon egy különleges kalapot.

  Várj 5-10 perc (az erősebb, a haj sérült, a hosszabb ideig kell tartani a maszkot).

  Öblítsük ki a terméket a nagy mennyiségű meleg víz, tiszta haj, öblítsük le hideg vízzel.

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek