4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék) 4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék) 4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék) 4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék) 4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék) 4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék)

4 db SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Szuper 7T (Mindkettő Nano-SIM kártya slot) (4 kék)

4 693 Ft
Készleten
c1865

Címkék: univerzális turbo sim unlock, szuper sim tálca, egy plusz sim-kártya foglalat, mifi sim unlock, samsung a60 sim -, micro sim foglalat, hibrid sim-kártya foglalat, redmi 5 sim tálca, az apple sim unlock, nano sim tálca.

 • Termék Típus: Sim-Kártya Adapter
  Modell Száma: A Szuper 7T
  Származás: KN - (Eredetű)
  Tanúsítási: Egyik SEM

  1. SIM-Kártya + SIM-Kártya Szuper 7T.

  2. Cserélje ki a sérült vagy egy működésképtelen.

  3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.

  4. Teljesen illik dolgozni.

  5. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere alkatrészek.

  1. China Post Rendes Kis Csomag Plusz, ingyenes szállítás, lehet csak nyomon Kínában, de nem részletesen nyomon követési információkat az ön országában. 2. Ha a szállítás időpontja lesz vége, s még mindig nem kapja meg a csomagot,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, meghosszabbítjuk a szállítási idő 10-25 nap.Ha még mindig nem érkezik meg a csomag 10 napon belül visszatérítjük. 2. Ha szeretné, hogy a regisztrált szállítási módot, kérjük, válassza ki a vatera piacterén Normál Szállítás vagy China Post Air Mail.

  1. A tranzakció biztonsági, bolt Csak ideiglenes támogatja a közvetlen online fizetés. 2. Teljes fizetés követő 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer. 3. Győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó,cím,irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.

  1. amikor az express gyere, pls arcát ellenőrzés.jel vétele után. 2. Mind az áru ellenőrzött szállítás előtt, szóval, ha nem elégedett a vásárlás, akkor lehet cserélni az elemeket egy héten vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül kézhezvételétől számított a vásárlás. 3. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping. 4. Minden visszatér elemeket kell az eredeti feltételek, beleértve a négyzetet, majd a kellékek.például törött, karcos, stb.Kérjük, győződjön meg arról, hogy mit küldött vissza a terméket, illetve a jótállás felkínálja az ragasztott ott,ha nincs garancia felkínálja, vagy sem a termék, akkor visszatéríteni, vagy cserélni. 5. Minden elem,kérjük, küldje el a helyi posta air mail amikor küldje vissza.

  1. A legtöbb termékekre vonatkozó importvám megfizetését (e.g.az USA-ban), vagy egyéb feladatokat, valamint az egyéb díjakat, beleértve a hozzáadottérték-adó (HÉA) vagy egyéb adók.Ha ezek esetben fognak kivetni, illetve határozzák meg, amikor a szállítmány feldolgozása az alkalmazandó vám hivatal az országban.Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország behozatali politika megérteni, s megállapítani, alkalmazhatóságát, valamint a felelősséget az ilyen vámokat, adókat a termékeket vásárol. 2. Minden alkalmazandó vámok, adók, ha nem tartalmazza a vételárat a megrendelés vagy az ügylet.Ha az alkalmaz, majd az vetik ki, akkor azok a (nem saját, vagy a terméket gyártó vagy a szállító) kizárólagos felelőssége, fizeti ki közvetlenül a kormány, illetve a futár cég, amikor a termékeket szállított. 3. Fizetés a fent említett vámok, illetékek, adók nem mi (vagy a terméket gyártó vagy a szállító) felelőssége 4. Mi nem vállal felelősséget esetleges szállítási késedelem, vagy a vám, mivel ez kívül esik a szabályozás.

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek