9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok 9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok 9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok 9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok 9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok 9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok

9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok

1 876 Ft 1 782 Ft
Készleten
c1076

Címkék: a nők verejték javítás, kép, üveg javítás, műanyag, üveg javítás, személyre szabott üveg javítás, parfüm javítás fekete, kis parfüm javítás, üveg gyümölcs javítás, peru zászló javítás, parfüm foltok sok, parfüm boot üveg.

 • Márka Név: WU YU CONG
  Méret: as detail
  Termék Típus: Foltok
  Stílus: Vas-On
  Funkció: Az Öko-Barát
  Technics: Flitteres

  9 Féle Vas a Javításokat Ruha Strassz Fagyit Korona Ajkak, Orr Parfümös Üveg Javítások Varrás Matricák DIY Tartozékok

  Megjegyzés:

  Kérjük, figyelmesen képest pedig megerősítette,

  Ha szükség van egy adott számú, kérem, hagyjon üzenetet.

  Teljes hímzés , nagyon jó minőségű !!!!

  ez a javítás használt varrjuk össze a ruhákat.mi is a vas -, a gyorsjavítás patchs, valamint strasszos gyöngyök, a gaments tartozék .

  Vasalás ruhával elhelyezett felhasználás: általános kis méret, vastagság 0, 1 cm-es, széles szövet, összehasonlításra alkalmas, használata a legegyszerűbb. 1. forró előtt vissza kell tartani a tiszta módszerrel a vas hőmérséklet igazítja, hogy megfeleljen a ruhát hőmérséklet. 2. illessze be a megfelelő helyzetben a ruhával szükség (ne tépje fel a műanyag), hot oda egy néhány alkalommal, általában éget körülbelül 15 másodpercig. 3. Hogy megakadályozzák a scorch, beillesztheti egy vékony pamut szövet szőnyeg (kell egy pamut hé, nem fakulnak, ha a ruhát).Miután megnéztem, ha a forró jó szélén a szakadék szélén több, mint egy pár meleg. 4. matricák is root vastagság mértékének meghatározásához a hőmérséklet, egy kis vastag, a hőmérséklet lehet magasabb, néhány hosszú, meleg idő.A különösen vastag ruhával matricák, akkor éget egy pár hátra. 5. Különleges Megjegyzés: Az anyag, flitterekkel vagy felszín viszonylag fényes matricák (mivel flitterekkel vagy műanyag termékek) kell, hogy legyen egy réteg ruhával pad alacsony vas (150 Celsius fok, vagy annál kevesebb), vagy közvetlenül egy vasalót.A felső réteg nedves ruhával vagy pad.Hogy, hogy nem, mert a műanyag lap olvadáspont. 6. A legjobb módja annak, hogy égés után egy jó botot, egy tűt meg cérnát a szövet szélén egy pár öltés, ami még biztonságos, de nagyon szófogadó. 7. haza, anélkül, hogy a vas is lehet közvetlenül használt, az azonos színű vonal is csatolni kell a ruhát varrták a ruhákat.Ez után vasalt, általában nem lehet hosszú távú, ruhákat (vagy más textilből).Egy idő után le, vagy leesik mosás után, megmagyarázza, vas, amikor vasalási hőmérséklet alacsony, vagy nyomja idő túl rövid, akkor ismételje meg az eredeti műveletet, majd nagyon forró újra.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek